jueves, 3 de mayo de 2012

Bocadillo de tortilla de cabaciño en pan con allo, tomate e aceite


Ingredientes:
> Pan (da mellor calidade posible) levemente torrado > Un ou dous ovos -segundo o tamaño do bocadillo- batidos a punto de tortilla > 1/2 cabaciño (calabacín) mediano, sen pelar e desprovisto da parte interior esponxosa, picado en medias rodela finas > Leituga picada e temperada con aceite e vinagre > Un tomate de rama maduro (tomate para salsa) > Un dente de allo partido polo medio >Sal >Aceite de oliva
Preparación:
Cortamos o cabaciño en medias rodelas e salteámolo na tixola ata que quede ben dourado e feitiño. Temos os ovos batidos, engadímoslle o cabaciño e facemos unha tortilla. Reservámola.
Torrámolo pan levemente, fregámolo con dente de allo e co tomate partido e untámolo con aceite de oliva. Sobre o pan pomos a leituga temperada e a tortilla. Pechamos e a papar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario